cazare suita predeal

Wiki Article



cazare munte predeal
Acest loc este ideal pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate contemporary, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu 1, 2 și three dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de Health 24/7, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în viața de lux.

Pretty welcoming and informative host. The apartment is rather roomy and perfect for large family members. The location is peaceful and in just a walking distance from the main landmarks.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi private din inside

Cosy 2 rooms condominium with a check out close to the forest se află în Predeal și pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină, un lounge comun și o terasă.

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe web site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare.

Vila dispune de 8 camereun residing cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Tot la parter este si bucatarie complet utilata si mobilata zona de luat masa bar.

Se accepta plata cu vouchere de vacanta emise pe card. Vila este structurata pe trei nivele, la parter fiind livingul si bucataria, etajul one este structurat in trei camere duble cu baie proprie si balcon, a patra camera ...

Harmonie este o destinatie de vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca adult .

Gaia Villa Predeal se află în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și o terasă.

LV cazare predeal de craciun Luxury Aside - One particular minute faraway from prepare station se află în Predeal și oferă cazare cu WiFi gratuit și vedere la grădină, precum și o grădină.

Preturi Bune de Iarna, Va asteptam!! Vila Amara este o vila rustica asezata la one km de gara Predeal, va asteptam sa va relaxati intr-un loc linistit si cu o priveliste deosebita a muntilor din zona. Daca sunteti iubitori despre de drumetii montane gazda va poate indruma pe diferite trasee turistice.

Partiile de ski din Predeal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Predeal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti.

* cazare predeal langa gara Rooms Still apasa aici left refers to the amount of rooms left on Booking.com at the bottom level furnished. Other rooms could possibly be offered on other web sites.

Căsuțele se concentrează pe natură și simplitate. De Adult malesționat este faptul că vezi tot aceste căsuțe în copac nu se adresează celor treatment caută servicii hoteliere, conceptul fiind diferit.

Report this wiki page